Igraonice

 

OPĆA IGRAONICA (SLATINA)

dv_suncokret_igraonica_001

Igraonica kao kraći oblik programa za djecu koja nisu obuhvaćena niti jednim predškolskim programom izuzetno je značajna za razvoj djece jer im osigurava razvoj socijalizacije, kreativnosti, pozitivne slike o sebi, stjecanje novih iskustava i znanja, ukratko – osigurava što povoljnije uvjete za njihov rast i razvoj.

Igraonica traje od rujna do srpnja tekuće kalendarske godine i korisnicima se pruža mogućnost pohađanja u sljedećim terminima:

  1. svakodnevno (od ponedjeljka do petka od 16 do 18 sati)
  2. dva puta tjedno (dva dana po izboru od 16 do 18 sati)

Cijena igraonice:

  1. svakodnevna: 150,00 kn mjesečno
  2. dva puta tjedno: 110,00 kn mjesečno

Igraonica kao kraći oblik programa rada sa djecom starosti 3 do 7 godina verificirana je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Agencije za odgoj i obrazovanje, što jamči kvalitetu njezinih organizacijskih, materijalnih i stručno-programskih uvjeta.

 

ENGLESKA IGRAONICA (MIKLEUŠ)

Predškolska dob najpodobnija je za učenje stranog jezika, stoga smo osmislili igraonicu u kojoj će djeca engleski jezik usvajati kroz igru i zabavu. Putem pjesmica, brojalica, stihova, plesa, dramatizacije i najrazličitijih oblika didaktičkih i stvaralačkih igara djecu uvodimo u zanimljiv svijet engleskog jezika.

Igraonica traje od listopada do lipnja tekuće pedagoške godine, dva puta tjedno u trajanju 45 minuta.

Cijena igraonice: 110,00 kn mjesečno.

Engleska igraonica kao kraći oblik programa rada sa djecom starosti 3 do 7 godina verificirana je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Agencije za odgoj i obrazovanje, što jamči kvalitetu njezinih organizacijskih, materijalnih i stručno-programskih uvjeta.