Povijest vrtića

 

Dječji vrtić Suncokret započeo je s radom u studenom 2007. godine.

Osnovali su ga Snježana Dupan-Lovrić i Ivica Lovrić iz Slatine kao prvi i još uvijek jedini privatni dječji vrtić u Virovitičko-podravskoj županiji.

Namjenski izgrađen objekt u kojemu Dječji vrtić obavlja svoju djelatnost smješten je u Slatini, Ribnjak 16.

U Dječjem vrtiću Suncokret od 2007. do 2010. godine ustrojena je jedna skupina djece starosti 3 do 7 godina.

Polovinom 2010.g. pokazala se potreba za proširenjem djelatnosti vrtića te je ustrojena još jedna odgojno-obrazovna skupina djece.
U ožujku 2011.g. rad se ponovo organizira u jednoj skupini djece starosti 3 do 7 godina.

U siječnju 2018.g. sklopljena je suradnja s Općinom Mikleuš vezana uz sufinanciranje troškova boravka djece u Područnom odjelu Mikleuš, te je otvoren Područni odjel u Mikleušu s jednom skupinom djece starosti 3 do 7 godina.

U veljači 2018.g. sklopljena je suradnja s Općinom Nova Bukovica vezana uz sufinanciranje troškova boravka djece s područja Općine Nova Bukovica u Dječjem vrtiću Suncokret, Slatina.

U kolovozu 2018.g. sklopljena je suradnja s Općinom Čađavica vezana uz sufinanciranje troškova boravka djece s područja Općine Čađavica u Dječjem vrtiću Suncokret, Slatina.

U listopadu 2018.g. sklopljena je suradnja s Općinom Sopje vezana uz sufinanciranje troškova boravka djece s područja Općine Sopje u Dječjem vrtiću Suncokret, Slatina.

Troškove boravka djece s područja Grada Slatine od studenog 2007. godine sufinancira Grad Slatina.