Na 18. olimpijskom festivalu dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije koji je održan u Virovitici nastupili su DV Cvrčak iz Virovitice, DV Potočnica iz Pitomače, DV Zeko iz Slatine i naš vrtić iz Slatine s Područnim odjelom Mikleuš. Olimpijski festival otvorio je župan Igor Andrović a sve nazočne pozdravio je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. 160 djece predškolskog uzrasta natjecalo se je u 4 atletske discipline: trčanje na 50m, bacanje loptice u dalj, skok u dalj i štafetno trčanje, a natjecali smo se i u malom nogometu. Ukupni pobjednik je DV Cvrčak iz Virovitice, izvrsni drugi su djeca iz DV Zeko iz Slatine, 3. mjesto bilo je naše a djeca iz DV Potočnica iz Pitomače zauzela su 4. mjesto. Čestitamo svoj djeci na odličnim rezultatima i osvojenim medaljama, kao i na uzornom sportskom ponašanju!

Najbolji rezultati:
– 2. mjesto u trčanju na 50 m: Inna Kozjak
– 3. mjesto ubacanju loptice u dalj: Matej Jeđud
– 3. mjesto u skoku u dalj: Nika Dorinka
– 2. mjesto u štafetnom trčanju: Lara Fadljević, Dolores Rukavina, Natalia Vuk i Noemi Hrala
– 2. mjesto u malom nogometu za djevojčice: Antea Marković, Laura Hrala, Noemi Hrala, Vanesa Mikolić, Miriam Brzica, Mia Panić, Marija Brzica, Ana Brzica, Lara Fadljević, Inna Kozjak
– 2. mjesto u malom nogometu za dječake: Nikša Miljić, Rino Hrženjak, Karlo Sabo, Matej Ružička, Šime Lukić, Teo Tonc, Edi Tonc, Ivano Šantić, Matko Bulava, Sven Ćalić.